تحولات منطقه

رئیس پلیس راه البرز از ممنوعیت تردد از کرج و آزادراه تهران - شمال به سمت مازندران از دقایقی پیش خبر داد.

ممنوعیت تردد از کرج و آزادراه تهران - شمال به سمت مازندران
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

پیمان کرمی اظهار کرد: این محدودیت تردد به دلیل حجم بالای ترافیک و بازگشت مسافران از شهرهای شمالی کشور اعمال شده است.

سرهنگ کرمی گفت: همچنین تردد وسایل نقلیه از ساعاتی دیگر از مرزن آباد به سمت کرج و تهران یک طرفه می شود.

رئیس پلیس راه البرز افزود: اکنون تردد از میدان امیرکبیر کرج تا شهرستانک در جاده کرج - چالوس فقط برای افراد بومی میسر است.

وی گفت : ترافیک از سمت مازندران به سمت کرج و تهران در برخی نقاط سنگین گزارش شده است.

کرمی افزود: تمام ظرفیت های لازم برای کاهش تصادف ها و ایمنی جاده ای مردم و مسافران در نظر گرفته شده و در اجرای این طرح تیم های محسوس و نامحسوس فعال هستند.

گفتنی است، نیمی از جاده ١٦٠ کیلومتری کرج - چالوس در حوزه استان البرز و نیمی دیگر در استان مازندران است.

استان البرز دارای یک هزار و ۶۶۶ کیلومتر آزاد راه، بزرگراه، راه اصلی و فرعی است که ۱۸ درصد ترافیک جاده‌ای کشور مربوط به راه‌های این استان است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha